Köpvillkor och Policy

Köpvillkor och policy för Skrubb

Allmänt

Dessa villkor gäller för köp av produkter och tjänster från Skrubb, tillgängliga via vår webbplats, app eller direktförsäljning. Genom att genomföra ett köp hos oss godkänner du dessa villkor.

Beställning
Beställning sker via vår webbplats. När din beställning har mottagits skickar vi en bekräftelse till din angivna e-postadress. Det är ditt ansvar att se till att kontaktuppgifterna du angivit är korrekta.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Fraktkostnader kan tillkomma och specificeras i samband med beställningen.

Betalning
Betalning kan ske med de metoder som anges vid beställning, till exempel kreditkort, faktura eller direktbetalning. Skrubb förbehåller sig rätten att neka en beställning vid misstanke om bedrägeri.

Leverans
Leveranstid varierar beroende på produkt och leveranssätt. En uppskattad leveranstid anges i samband med beställningen. Skrubb ansvarar inte för förseningar orsakade av tredje part.

Ångerrätt
Som konsument har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan eller tjänsten, enligt gällande konsumentköplagstiftning. För att utöva ångerrätten måste du meddela oss inom angiven tid. Observera att ångerrätten inte gäller för vissa typer av varor eller tjänster, till exempel digitalt innehåll som levereras omedelbart.

Reklamation och garanti
Om produkten eller tjänsten du köpt har fel eller brister, har du rätt till reklamation. Kontakta oss snarast möjligt med en beskrivning av felet. Skrubb följer gällande konsumentköplagstiftning vid hantering av reklamationer.

Ändringar i köpvillkor
Skrubb förbehåller sig rätten att ändra dessa köpvillkor. Den senaste versionen av köpvillkoren finns alltid tillgänglig på vår webbplats.

Kontakt
Vid frågor om dessa köpvillkor, kontakta oss på support@borjaskrubba.se