Frågor & Svar

Vi är så trygga med att du kommer älska Skrubbs tvättmedel att vi erbjuder en prova på-garanti utan konstigheter. Prova idag, du har ingenting att förlora!

Vi är tacksamma för ditt stöd. Om du vill hantera din prenumeration vänligen kontakta oss på info@borjaskrubba.se. Vi kan justera tidpunkten för prenumerationen, avbryta eller uppdatera din kontoinformation. Ange giltig information, annars kommer vi inte att kunna hantera din prenumeration. Ordernummer, namn och faktureringsadress.

Med vår prenumeration kostar våra Eko lappar endast 3 kronor per tvätt! Detta inkluderar fri frakt direkt till din dörr. Det bästa är... Inga plastförpackningar eller onödigt vatten. Detta är i nivå med eller mer överkomligt än gammaldags märken. Vi gör det enkelt att rädda planeten.

Gammaldags tvättmedel kan vara upp till 90 % vatten. Är det inte lite dumt att skicka alla dessa gigantiska behållare fyllda med vatten? Så tänkte vi också. Våra lappar använder det vatten som redan ska användas i maskinen. Arken löser sig lätt i varmt eller kallt vatten. Placera dem helt enkelt direkt med din tvätt eller placera den där du skulle hälla vätska. Du kommer att uppleva samma rengöring om inte bättre än vad du använder för närvarande.

Från vårt lager i Trelleborg! Skickas direkt till din brevlåda! Vi undviker all plast i vår fraktprocess.

Ja! Vår formula är gjord för extremt känslig hud. Om vår formel passerar för bebisar är den lika bra för en vuxen! Vi tycker att det är konstigt att vissa tvättmedel skiljer dessa två åt; borde inte alla tvättmedel godkännas för känslig hud? Vi har massor av nöjda kunder som använder Skrubb till tygblöjor.

Ja, våra tvättlappar löser sig enkelt i både kallt och varmt vatten!

 

Kom ihåg att alltid referera till etiketten på dina kläder. Använd Skrubb som vilket annat tvättmedel som helst. Alla tyger är olika och du bör alltid lita på etiketten för det specifika tyget.

 

Med största sannolikhet ja. Vi formulerade vår produkt för personer med känslig hud. Många av våra kunder berättar att detta är det första tvättmedlet som har fungerat för deras känsliga hud. Alla är dock unika. Om du har några hudallergier, kontakta en hudläkare.

 

Våra tvättlappar är stolt tillverkade i Kina. Självklart vet vi att det finns ett föredragande från många personer för svensktillverkade produkter och pga detta kommer vi att förlora några kunder men möjligheterna att producera dessa tvättlappar i Sverige existerar helt enkelt inte ännu. Den snabba framstegen av produktion och innovation i Kina har gjort dem till det ideala valet för våra miljövänliga tvättlappar. Kina är ledande i världen när det kommer till miljövänliga och hållbara produktionssätt och tillåter företag som vårt att innovera och erbjuda unika och avfallsfria produkter.